Pengepala Senarai Nama Pengumuman Pemenang

NOTIS PENTING KEPADA PARA PEMENANG

 

 

Tahniah diucapkan kepada para pemenang terpilih!

 

Untuk makluman anda, berikutan dengan arahan pihak kerajaan dalam menangani Covid-19, proses pengedaran Payung Parasol Me-O dan Apron Me-O dijangka akan mengalami sedikit kelewatan. Wakil pengedaran kami akan menghubungi para pemenang untuk pengesahan serta maklumat terkini dari masa ke semasa berkenaan penghantaran dan penerimaan hadiah tersebut.

 

Sekali lagi, pihak Me-O ingin mengucapkan tahniah kepada para pemenang. Kami berharap dengan usaha ini dapat membantu meringankan beban yang dihadapi pada musim pandemik yang memberi kesan kepada negara dan rakyat Malaysia yang dicintai.

Terma dan Syarat Program:

 

 1. Peniaga yang dicalonkan mestilah memenuhi kriteria berikut:
  • Warganegara berusia 18 tahun ke atas.
  • Lokasi perniagaan hanya di Semenanjung Malaysia sahaja.
  • Mempunyai gerai kecil dan mesti memuat naik gambar papan tanda dan pandangan hadapan gerai tersebut.
 2. Hanya satu (1) penyertaan yang akan diterima dari calon dan nama kedai yang sama. Sekiranya terdapat pendaftaran dengan nama calon atau nama kedai yang sama, hanya penyertaan yang pertama akan diambil kira.
 3. Hanya penyertaan yang lengkap dengan maklumat sah sahaja yang akan diproses.
 4. Nama calon yang terpilih akan diumumkan di laman web ini dalam masa satu (1) bulan selepas tamat tempoh pencalonan dan calon yang terpilih adalah muktamad.
 5. Payung Parasol dan Apron tidak boleh ditukar milik atau ditukarkan kepada wang tunai.
 6. Pihak penganjur berhak untuk meminda atau mengubah terma dan syarat ini tanpa makluman awal kepada peserta dan semua peserta adalah terikat kepada perubahan tersebut.
 7. Sekiranya anda mengalami sebarang permasalahan atau keraguan ketika mengisi borang ini sila hubungi kami melalui alamat emel marketing@perfectcompanion.com.my
 8. Semua penyertaan adalah tertakluk kepada terma dan syarat ini. Dengan menyertai program ini, peserta telah mengesahkan mereka telah membaca terma dan syarat ini.