Langkah-langkah Penyertaan

 1. Ambil gambar kucing peliharaan anda bersama mana-mana produk makanan kucing MeO dengan kipas tangan MeO! ( Muatturun Kipas Tangan MeO di sini )
 2. Sertakan kapsyen paling kreatif.
 3. Hantarkan penyertaan anda di www.perfectcompanion.com.my

TAHNIAH BUAT SEMUA PEMENANG PERADUAN SI MEOWY CERIA BERSAMA ME-O

 

Tahniah diucapkan kepada para pemenang pertandingan Si Meowy Ceria bersama Me-O yang telah dijalankan dari 15 Jun hingga 31 Ogos 2020. Para pemenang akan menerima kod baucer untuk Produk Makanan Kucing Me-O bernilai RM300 dan rumah kucing Me-O. Kod Baucer akan diemelkan kepada para pemenang dan boleh ditebus di laman sesawang rasmi beli belah kami di www.pcmonlineshop.com. *tertakluk kepada terma dan syarat.

 

>> Klik untuk hantarkan maklumat pemenang

 

 

Terima kasih diucapkan kepada semua peserta yang telah menyertai pertadingan Si Meowy Ceria bersama Me-O dan teruskan bersama Me-O untuk lebih banyak aktiviti yang menyeronokkan.

 

 

Peraduan Telah Tamat.

TERMA DAN SYARAT

 

Penganjur

PERFECT COMPANION (M) SDN BHD

 

Program

SI MEOWY CERIA BERSAMA ME-O!

 

Tempoh Pertandingan

Pertandingan ini bermula pada 15 Jun 2020 dan berakhir pada 31 Ogos 2020 (“Tempoh Pertandingan”).

 

Kelayakan

“Si Meowy Ceria bersama Me-O!” terbuka kepada semua Warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas, kecuali pekerja dari pihak penganjur, pihak perwakilan agensi serta keluarga terdekat.

 

Syarat Pertandingan

Gambar yang dihantar mesti mengandungi gambar kucing peliharaan, mana-mana produk makanan jenama Me-O dan kipas tangan Me-O (boleh didapati di kedai haiwan peliharaan terpilih atau secara atas talian di www.perfectcompanion.com.my. Termasuk kapsyen kreatif, maklumat peribadi yang lengkap dan sah seperti yang tertera di platform pertandingan gambar “Si Meowy Ceria bersama Me-O!”.

 

Peraturan Pertandingan

 1. Peserta dengan penyertaan yang sah (menepati syarat keperluan pertandingan), layak menyertai pertandingan ini untuk beberapa kali tetapi hanya boleh dipilih sebagai pemenang hanya sekali. Peserta yang layak memenangi hadiah akan dinilai melalui syarat keperluan pertandingan.
 2. Penganjur tidak akan bertanggungjawab sekiranya peserta terpilih tidak memberikan maklumat peribadi seperti yang diminta secara sah dan lengkap. Penganjur berhak untuk membatalkan/menarik semula penyertaan tersebut.
 3. Semua penyertaan mesti dihantar dan dilengkapkan diantara 1 Jun 2020 hingga 31 Ogos 2020 di platform pertandingan gambar yang tersedia. Sebarang penyertaan yang diterima selain tempoh dinyatakan tidak diambil kira.
 4. Peserta yang layak memenangi akan menerima hadiah dalam masa 60 hari selepas pengumuman pemenang.
 5. Penganjur tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kehilangan, kerosakan atau notis lewat yang disebabkan oleh faktor luar kawalan penganjur. Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang bentuk bayaran balik/pampasan.
 6. Penganjur berhak menggantikan hadiah dengan hadiah lain yang sama nilai tanpa makluman awal.
 7. Hadiah tidak boleh dipindah milik atau ditukar kepada wang tunai atau sebarang bentuk tawaran atau dijual semula.
 8. Senarai pemenang akan diumumkan di laman sesawang rasmi Perfect Companion dalam masa 30 hari selepas tarikh akhir pertandingan.
 9. Jika berlaku sebarang pertikaian peraturan, perlakuan, keputusan dan semua yang berkaitan dengan pertandingan “Si Meowy Ceria bersama Me-O!”, keputusan yang dikeluarkan pihak penganjur adalah muktamad.
 10. Gambar yang dihantar untuk tujuan pertandingan ini mestilah kepunyaan hak dan ciptaan asli oleh peserta, pihak penganjur berhak membatalkan/menarik semula penyertaan sekiranya gambar disyaki gambar hak cipta terpelihara.
 11. Dengan menyertai pertandingan ini, peserta bersetuju untuk membenarkan penganjur untuk menggunkan gambar di dalam cara dan media, tanpa limitasi, hak untuk menerbitkan, mengedar, menyalin, memaparkan atau menterjemahkan di media cetak atau elektronik walaupun gambar tersebut bukan gambar dari penyertaan pemenang.
 12. Dengan menyertai pertandingan “Si Meowy Ceria bersama Me-O!”, peserta bersetuju untuk terikat dengan Terma dan Syarat dan mematuhi semua dan/atau sebarang keputusan yang dibuat oleh pihak penganjur.
 13. Dengan menyertai pertandingan ini dan/atau memberikan maklumat peribadi kepada penganjur, anda telah mengaku, membaca dan memahami terma dan syarat dan anda membenarkan pihak penganjur untuk memproses maklumat peribadi anda untuk tujuan pertandingan.
 14. Penganjur berhak meminda, mengecualikan atau menambah terma dan syarat pertandingan tanpa makluman awal, pada bila-bila masa, dan semua peserta adalah terikat kepada perubahan tersebut.
 15. Sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi di 1800-885-895 atau emel kepada marketing@perfectcompanion.com.my.